Pitkään pohdittuani avaan vihdoin luontokuvasivuni. Olen valokuvannut vuosia mutta harvoin julkaissut paljoakaan tästä materiaalista. Tämä on yritys tehdä asialle jotakin. Samalla toivon tätä kautta saavani uusia kontakteja asioille jotka yhdistävät meitä valokuvaajia. Luonto ja maisemakuvaus on lähimpänä sydäntäni. Myös kokeellinen valokuvaus liittyen luontovalokuvaukseen. Olen mahdollistanut valokuvieni ostamisen ja olen myös käytettävissä valokuvausprojekteille tai audiovisuaalisten projektien teolle. Galleriassani olen ottanut tavaksi nimetä valokuvat kunnan tai kaupunkien (tai kaupunginosan) mukaan. Näin näet onko valokuva esim. otettu kotikunnassasi.

Uudet sivuni on vain raapaisu isosta arkistostani. Valokuvat joita täällä näytän on sattumanvaraisesti valittu suuresta joukosta valokuvia joista olen itse pitänyt. Materiaalia on paljon, paljon enemmän ja uutta syntyy jatkuvasti. Tulen todennäköisesti tuomaan sitä esiin sen mukaan kun joku hanke aktivoituu. Yksi hanke voisi olla julkaista kansallispuistoprojektini. Olen valokuvannut paljon kansallispuistoissa ja tämä materiaali voisi kiinnostaa luonnon ystäviä. Toinen projekti olisi lisätä panoraamakuviani. Porvoon uloimmassa saaristossa olen myös kuvannut paljon, erityisesti yöaikaan. Lisää tietoja.

Ja muuten,… minun harrastuksistani tehtiin TV dokumentti joka on katsottavissa Yle Areenassa huhtikuun 2017 alkuun asti. Ohjelman otsikko on “Kuumailmapallomies” ja on katsottavissa tästä: http://areena.yle.fi/1-2873926

English summary:  My new nature photography gallery. After years wishing to show something of my large photography stuff I finally do it. I have been doing photography for years but never really showed much. This is an attempt to do something about it. I mainly do nature and landscape photography. I have also made it possible to purchase photos or to hire me for photography or audiovisual projects. More to read.

Comments are closed.