ESIMERKKI 1

Liisa asuu Uudellamaalla ja hän toivoi kuvataulun seinälleen. Hän oli katsonut sivustoni gallerioita ja ihastui yhteen abstraktiin valokuvaan jonka ID-numero on “Porvoo_2799”. Hän tiesi mihin paikkaan hän taulun ripustaisi ja tuumaili että siihen mahtuisi noin 60cm leveä taulu. Hän lähetti Contact -lomakkeella kyselyn kuvataulusta valkoisella alumiini- tai puukehyksellä.
Minä lähetin hänelle kyselyn pohjalta tarjouksen sähköpostilla.
Ehdotin hänelle hinnoittelun kokoluokkaa 47cm luonnonvalkoisella aukkopahvilla. Ehdotin myös että varsinainen kuva-ala olisi hieman pienempi kuin aukkopahvin aukko. Näin tehdään usein ja se näyttää hyvältä. Huomioiden kyseisen valokuvan sivujen sivusuhdetta voidaan valmiin taulun mittoja arvioida. Aukkopahvin aukon mitat olisivat 31,5x47cm, varsinanen kuva-ala pari cm pienempi  ja taulun ulkomitat noin 42,5x57cm.

ESIMERKKI 2

Koska samaan tilaan mahtuisi kuva-alaltaan myös hieman suurempi kuvataulu tarjosin Liisalle vaihtoehtoisesti alumiinikomposiitille pohjustetun kuvataulun. Siihen sopisi kokoluokka 60cm. Valokuvan sivujen sivusuhdetta huomioiden kuvataulun ulkomitat olisivat noin 40x60cm. Taulun taustalla olisi seinäkiinnityskiskot.

TILAUS

Liisa päätyi alkuperäiseen ajatukseensa kuvataulusta kehyksen kanssa, kiitteli henkilökohtaisesta palvelusta ja tilasi taulun. Lupasin signeerata taulun ja lähetin hänelle laskun sähköpostilla. Koska hän oli muutenkin menossa kaupunkiin asioimaan sovimme että hän itse hakee taulun liikkeestä sen valmistuttua. Työ tehdään käsityönä ammattitaidolla ja toimitusajaksi arvioin viikosta kahteen.

MUISTA

  • muut hinnoittelun kokoluokat (kuvan pidempi sivu): 31.5cm, 47cm, 60cm, 70cm ja 90cm
  • kysele kuljetuksesta kotiseudullesi
  • anna kuvataulu lahjaksi ystävällesi
TAKAISIN KAUPPAAN